Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:46:30 Oms Autom. Melding (inci-04) Dichterbij, Stichting De Ziep Ottersum 231231 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Gennep (Dienstwisselcode) LimburgNoord
woensdag 20 juni 2018

ZATERDAG 15|07

Drugslab aangetroffen na explosie in Hendrik-Ido-Ambacht

De explosie heeft een deel van de gevel eruit geblazen en ontstond er brand

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Zaterdagochtend ontstond er een brand en een explosie in een bedrijfspand in Hendrik-Ido-Ambacht. (HIA). Of de explosie een gevolg was van de brand of andersom, is nog onbekend. De politie hield twee mannen aan. Niemand raakte gewond.


Zaterdagochtend rond 9.00 uur zorgde een brand en een explosie voor opschudding op een industrieterrein aan het Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht. Brandweer en politie waren er snel bij. Meteen sprak de politie met getuigen en konden er twee mannen worden aangehouden. Vermoedelijk is er nog een derde op de vlucht. De hulpdiensten zetten het terrein af en de brandweer begon met blussen. Het vuur was snel onder controle. Even later kwamen de forensische opsporingsdiensten naar het terrein voor onderzoek. Na het meten van gevaarlijke stoffen, konden zij het terrein op en blijkt het vermoedelijk te gaan om een drugslab. Er is een onderzoek opgestart. De twee mannen, van 33 en 64 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn aangehouden.

Foto's
1/2
Locatie

Headlines