Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:51:04 Oude Haagweg Sgravh Ongeval Wegvervoer Letsel Prio Hoog Eenheid | Politie Haaglanden (PersInfo)
woensdag 12 december 2018

VRIJDAG 16|11

Veel schade bij aanrijding tussen drie voertuigen in Harderwijk

Het ambulancepersoneel heeft alle betrokkenen, waaronder een kind, gecontroleerd maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis

HARDERWIJK - Vrijdagmiddag rond 13.15 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen drie voertuigen op de kruising Ceintuurbaan met de Korhoenlaan in Harderwijk.

 

Het ongeval ontstond toen een auto vanaf de Ceintuurbaan kwam door het gras reed en daarbij een stilstaand voertuig raakte. Vervolgens is de auto over een vluchtheuvel gereden en daarna tegen een ander stilstaand voertuig geklapt die van de Korhoenlaan de Ceintuurbaan op wilde rijden. Hierbij is grote schade ontstaan aan de voertuigen en ook het nodige wegmeubilair moest het ontgelden.


Het ambulancepersoneel heeft alle betrokkenen, waaronder een kind, gecontroleerd maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De kruising heeft enige tijd dicht gezeten voor de berging van de voertuigen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie