Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:51:27 Gm-inci-04 Oms Br O1218 Iriszorg Kliniek Verslavingszorg Groningensingel Arnhem... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep Vredenburg Brandweer Arnhem...
dinsdag 23 oktober 2018
 
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|10

AMERSFOORT - Op dinsdag 23 oktober is de brandweer rond 17:15 uur uitgerukt voor een brand bij Verzorgingshuis De Koperhorst in Amersfoort. Bij aankomst bleek te vlam in de pan te zijn geslagen.

 

De brandweer had de brand snel onder controle. Vanwege de rook is een gedeelte van het gebouw tijdelijk ontruimd geweest.

VANDAAG 23|10

ERMELO - Dinsdagmiddag rond 16.00 uur is een kitesurfer in problemen gekomen bij Strand Horst in Ermelo. Vanwege de stevige wind kon een persoon zijn kite niet meer onder controle houden en werd hij een aantal meters meegesleurd. Op een gegeven moment besloot hij de kite los te laten waarna de kite in een boom belandde.


Aangezien de boom vlak naast de snelweg A28 staat en de kite mogelijk uit de boom kon waaien en daarbij op de snelweg terecht kon komen ontstond hiermee een gevaarlijke situatie. De brandweer van Ermelo werd gealarmeerd. De kite zat te hoog in de boom waarna ook een ...

VANDAAG 23|10

NIJKERK - Op dinsdag 23 oktober is de brandweer rond 17:50 uur met spoed uitgerukt naar de Hazelaarshof in Nijkerk. Er was brand bij een vrijstaand huis.

 

De brand is waarschijnlijk ontstaan in de keuken. De oorzaak van de brand is niet bekend. Er waren veel rookontwikkelingen door de brand. De brandweer heeft de deur open gebroken. Bewoners hebben op tijd de woning kunnen verlaten en zijn opgevangen door de buren. 

Er is een ambulance ter plaatse gekomen om de gezondheid van de bewoners te controleren. 

 

De brandweer van Nijkerk kwam met vier voertuigen ter ...

VANDAAG 23|10

ROTTERDAM - Op dinsdag 23 oktober moest de brandweer met twee wagens uitrukken naar de Medusastraat in Rotterdam.

 

Hier hadden bewoners zich buitengesloten van hun woning. De brandweer is middels een ladderwagen omhoog gegaan. Daarna is een brandweerman via het balkon de woning ingegaan om daar de voordeur te openen.

VANDAAG 23|10

APELDOORN - De brandwee van Apeldoorn is dinsdag 23 oktober uitgerukt voor een melding van een kat op het dak van een woning op de kruising van de Valeriuslaan en de Mendelssohnlaan. De brandweer is inmiddels met twee voertuigen ter plaatse.

 

De brandweer heeft met de hoogwerker proberen het dier van het dak geprobeerd te halen. Toen de brandweer bij de kat aangekomen was besloot het dier zelfstandig van het dak te komen.

VANDAAG 23|10

APELDOORN - De brandweer van Apeldoorn is dinsdag 23 oktober omstreeks 15:30 uur uitgerukt voor een waterlekkage op de derde etage van het Gelre Ziekenhuis aan de Albert Schweitzerlaan in Apeldoorn.

 

De brandweer is met twee voertuigen ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de lekkage. Het bleek te gaan om een gesprongen CV leiding.

 

De pompen van de cv werden stilgezet. Met als gevolg dat de verwarming in het ziekenhuis het niet meer doet. Verwacht wordt dat dinsdagavond de verwarming nog gerepareerd wordt en het weer warmer wordt in het Gelre ziekenhuis.

...
1/1

VANDAAG 23|10

HOEVELAKEN - Op maandag 22 oktober rond 19.45 uur ingebroken in een woning aan de Eiberlaan in Hoevelaken. Hierbij zijn twee daders overlopen.


Door getuigen is aangegeven dat er mogelijk twee hardlopers achter de daders hebben aangerend. Mocht u weten wie dit waren of bent u deze hardloper? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten ...

VANDAAG 23|10

AMSTERDAM - Op het Lambertus Zijlplein in Amsterdam Nieuw-West is er vannacht gepoogd een plofkraak te plegen op een geldautomaat. Voor de veiligheid van buurtbewoners zijn er meerdere woningen voor korte tijd ontruimd.

 

In de nacht van maandag 22 oktober op dinsdag 23 oktober kwam er rond kwart voor vier 's nachts een melding binnen van een verdachte situatie rondom een pinautomaat op het Lambertus Zijlplein. Hierop heeft de politie direct groot ingezet en eenmaal ter plaatse gekomen werden er explosieven aangetroffen, maar de vermoedelijke verdachten zijn niet meer ...

GISTEREN 22|10

LUNTEREN - De brandweerkorpsen van Lunteren en De Valk hebben maandagavond een Middelbrand oefening gehouden aan de Schaepmanstraat in Lunteren.

 

In de kelder van de oude Bethelkerk was brand ontstaan tijdens werkzaamheden van een loodgieter. De brand was in korte tijd doorgeslagen naar de bovenverdieping en via de keuken waar ook een frituurpan in de brand stond was ook naar de bovenverdieping een doorslag.

 

Diverse slachtoffers werden gered. De OvD (officier van dienst) deed ook mee aan de oefening. Speciale gast was de regionaal Commandant Dhr. Slofstra, die een kijkje ...

ZATERDAG 20|10

NEDERLAND - Op dit moment krijgt de politie veel aangiftes binnen van mensen die het slachtoffer zijn geworden van betaalverzoeken via valse betaallinks. Dit is een vrij nieuwe vorm van oplichting, wees dus gewaarschuwd.


Hoe werkt het?

De crimineel reageert op iemand die iets te koop aanbiedt op een handelsite, Marktplaats bijvoorbeeld. Als er een deal gesloten wordt, krijgt de verkoper een mobiel betaalverzoek van de crimineel. Meestal is dit € 0,01 cent maar ook € 0,02 en € 0,03 cent zien we voorbijkomen. Door het betalen van dit kleine bedrag kan de verkoper – volgens ...

DONDERDAG 18|10

ZWOLLE - Woensdag 17 oktober rond 11.55 uur heeft er een bedreiging met een vuurwapen plaats gevonden op de A28 in de richting van Amersfoort.


De politie kreeg een melding over een bedreiging met een vuurwapen. De verdachte zou langzaam en slingerend over de A28 hebben gereden. Er is een conflict ontstaan ter hoogte van de IJsselbrug waarbij er al rijdend een vuurwapen is getrokken door de slingerende bestuurder. Na de bedreiging is de man weggereden in een grijze Toyota Yaris uit 2003 in de richting van de N50 naar Kampen. Deze auto heeft de politie aangetroffen en de bestuurder is ...

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Nederland 24Webvertising