Logo 112inBeeld

Archief voor 31 mrt 2023

Schoten gelost bij straatroof in Almere

Redactie — 0 reactie(s) — vr 31 maart 2023, 07:50

ALMERE – Vrijdagavond 31 maart rond 18.40 uur heeft aan de De Stripmaker in Almere een schietpartij plaatsgevonden. Bij een straatroof zou mogelijk door twee personen met een vuurwapen zijn […]

Zeven aanhoudingen in onderzoek naar ondergronds bankieren en handel in cocaïne

Redactie — 0 reactie(s) — vr 31 maart 2023, 05:04

Er zijn woningen, bedrijfspanden en auto’s doorzocht. Alleen al in Hellouw is ruim één miljoen euro aan contanten aangetroffen. In totaal is ruim twee miljoen euro en verschillende auto’s met verborgen ruimtes in beslag genomen, net als zeer dure artikelen waaronder een exclusieve whiskyverzameling en horloges. Ook is veel administratie in beslag genomen en verschillende gegevensdragers.

E-biker in Ede aangereden door afslaande auto

Redactie — 0 reactie(s) — vr 31 maart 2023, 11:15

EDE – Vrijdagmorgen 31 maart om 10.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Lorentzstraat in Ede. Een E-biker was geschept door een afslaande automobilist. Omstanders bekommerden zich over het […]

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.