Redactie ongeval 0 reactie(s) do 23 december 2021, 17:04

Aanrijding motoragent en motorscooterrijder; getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: donderdag 17:04 uur
AMSTERDAM – Op woensdagmiddag heeft op het Nassauplein een aanrijding plaatsgevonden tussen een motoragent en een 23-jarige bestuurder van een motorscooter. Beide bestuurders raakten daarbij gewond en werden naar het ziekenhuis afgevoerd. De Rijksrecherche doet in samenwerking met de eenheid Noord-Holland onderzoek naar het ongeval.

Rond 12.45 uur kwamen de bestuurders op de kruising van het Nassauplein door een nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De toedracht van de aanrijding wordt onderzocht en de onderzoeksteams komen graag in contact met getuigen.

Getuigen gezocht
Heeft u informatie over de aanrijding en heeft u zich nog niet gemeld? Doe dit dan s.v.p. via 0900-8844. Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer. Ook (dashcam)beelden kunnen een bijdrage leveren aan het onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.