Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 november 2020, 21:03

Aanrijding tussen personenauto en vrachtwagen op de A1 bij Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

APELDOORN – Op de A1 ter hoogte van Apeldoorn Zuid in de richting van Deventer heeft donderdagavond even na 19.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Hierbij raakte niemand gewond.

Na vermoedelijk een fout bij het invoegen werd de personenauto aangetikt door de vrachtwagen waarna hij in de vangrail tot stilstand kwam. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen, maar de man kon zelfstandig het voertuig verlaten waardoor de brandweer niet uit hoefde te rukken.

De auto is afgesleept door de berger. De vrachtwagen kon op eigen kracht zijn weg vervolgen. Eén rijstrook was door het ongeval enige tijd afgesloten voor verkeer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.