Redactie overig 0 reactie(s) do 28 juli 2022, 16:49

Afvalbrand bij A30 eindelijk geblust, barbecueënde boeren blokkeren delen van A1 en A35

Laatste update: 8 maanden geleden

REGIO – De brandweer moest donderdagmorgen voor de derde keer in actie komen voor het blussen van een Afvalbrand langs de A30 aan de Brinkhofweg. Woensdagavond staken boeren langs de snelweg hooi en afval in de brand. Onder politie begeleiding werd de brand toen geblust. Toen de brandweer vertrokken was, werd het vuur opnieuw aangestoken. Vannacht rond 01:10 uur moest de brandweer het vuur voor de tweede keer blussen en vanmorgen laaide het vuur langs de A30 wederom op. Inmiddels is de brand uit.

Vertraging op de A1 en A35

Op de A35 loopt het verkeer vast door barbecueënde boeren. Veel vertraging voor het verkeer op de A1 en op de A35 door protesterende boeren met hun tractoren op Knooppunt Azelo. zowel op de A35 als op de A1 +30 min. De A35 is in beide richtingen DICHT.

Rotzooi op de A28

Op de A28 is ter hoogte van de afrit Nieuwleusen al de hele dag slechts één rijstrook geopend, omdat daar nog rotzooi moet worden opgeruimd die de boeren op de snelweg hebben gedumpt. Verkeer heeft daar een vertraging van dik twintig minuten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.