Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 april 2021, 20:14

Alerte wielrenner ontdekt woningbrand in Hoenderloo

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

HOENDERLOO – De brandweer is dinsdagavond even voor 18.30 uur groots uitgerukt voor een melding van een woningbrand. Een alerte wielrenner fietste rond half 7 over de Weikamperweg in Hoenderloo toen hij plots rook van een rietendak af zag komen. Hij aarzelde geen moment en waarschuwde de bewoners en de brandweer.

De brandweer rukte met twee blusvoertuigen, een hoogwerker, een waterwagen en een rietploeg uit. Brandweer Hoenderloo was snel ter plaatse en kon snel volle bak water op het riet spuiten waardoor de brand beperkt bleef.

Een rietploeg uit Kootwijkerbroek kwam met spoed ter plaatse en trok het riet verder uit elkaar om de brand goed af te kunnen blussen. Bij de brand raakte niemand gewond. Een groot deel van het dak zal gerepareerd moeten worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.