Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 januari 2021, 5:20

Auto belandt achter de vangrail bij ongeval op knooppunt Hoevelaken

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

HOEVELAKEN – In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.15 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de afrit van de A28 naar de A1 bij Amersfoort.

Een auto met 3 inzittenden kwam vanaf Zwolle en wilde richting Amsterdam. In de lus van klaverblad Hoevelaken kwam de auto door nog onbekende oorzaak in de berm op de vangrail terecht, ramde daar een lantaarnpaal en een aantal struiken en kwam na zo’n honderd meter tot stilstand tegen een boom.

Één persoon is naar het ziekenhuis vervoerd. Alle inzittenden hebben verklaard dat zij niet hebben gereden, maar dat er een vierde persoon welke gevlucht zou zijn de auto had bestuurd. Waardoor zij dit verklaren is onduidelijk. Door het ongeval is de afrit voor lange tijd afgesloten.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.