Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 27 maart 2021, 3:23

Auto crasht tegen duiker op de Lage Valkseweg in Lunteren

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:24 uur

LUNTEREN – Op de Lage Valkseweg in Lunteren heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 27 maart een ernstig ongeval plaatsgevonden. Rond 01:45 uur raakte een auto van de weg in de sloot en kwam tegen een duiker tot stilstand. De bestuurder zat bekneld en werd door de hulpdiensten bevrijd.

Een omwonende hoorde een flinke klap en heeft 112 gebeld. Volgens 112 Meldingen Lunteren is om 01:47 uur een traumahelikopter opgeroepen. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse met de auto vanwege het slechte weer. De man is met spoed naar het UMC in Utrecht gebracht. Het letsel is niet bekend, hij liep in elk geval wel een gebroken bovenbeen op. De Lage Valkseweg N801 was lange tijd afgesloten voor al het verkeer. De auto zal door een bergingsbedrijf geborgen worden.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.