Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 30 april 2023, 3:19

Auto eindigt in sloot na aanrijding met overstekende ree in Loenen

Laatst bijgewerkt: zondag 03:19 uur
LOENEN – De inzittenden van een auto hebben zaterdagavond de schrik van hun leven gehad toen er plotseling een jonge ree de weg op rende. De auto kwam in botsing met de ree en na ruim honderd meter belandde de auto links van de weg in een sloot. De twee inzittenden raakten gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De ree overleefde de klap niet.

Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur op de Broeksweg in het buitengebied van het Gelderse Loenen, een dorpje in de buurt van Apeldoorn. De automobilist reed over de Broeksweg in de richting van de Eerbeeksedijk toen er plots een jonge ree de weg op rende. De bestuurder schrok en maakte een stuur correctie, na ongeveer 100 meter kwam het voertuig links van de weg tot stilstand in een sloot. Op het asfalt is een meters lang remspoor te zien. De bijrijder kon zelfstandig uitstappen. De bestuurder is door de brandweer uit zijn auto geholpen waarna hij kon worden overgedragen aan het ambulancepersoneel.

De bijrijder raakte lichtgewond en is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de auto is ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

De auto van het tweetal is door een berger uit de sloot gehaald waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

23:05:58 29-04-23 P 1 BON-101 HV weg letsel Broeksweg Loenen 063971 Brandweer Brummen NoordenOostGelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.