Redactie 112 0 reactie(s) do 20 augustus 2020, 4:52

Auto in brand op oprit van woning in Epe

Laatste update: 23 aug 2021 17:33 uur

EPE – Op een oprit van een woning aan de Libel in Epe heeft woensdagavond vlak voor middernacht een auto in brand gestaan. De politie gaat uit van brandstichting.

Buurtbewoners ontdekte de brand rond 00.00 uur. Zij belde direct de brandweer, de brandweer uit Epe werd opgeroepen maar kwamen een bevelvoerder te kort en konden om die redenen niet uitrukken. Het buurtkorps Oene werd vervolgens gealarmeerd en waren na ongeveer 20 minuten na de eerste melding ter plaatse. Bij aankomst stond de gehele voorkant van de auto al in brand.

De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle maar konden niet voorkomen dat de auto als verloren moet worden beschouwd.

De bewoners van de woning en tevens eigenaar van de auto waren op het moment van de brand niet thuis. Zij zouden volgens de buren met vakantie zijn. Het zou hun tweede auto zijn. De politie heeft heb inmiddels in kennis gesteld.

De politie gaat uit van brandstichting, Epe wordt de laatste maanden geteisterd door branden. De technische recherche gaat verder onderzoek.

De brand trok veel bekijks van omwonenden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons