Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 januari 2021, 16:03

Auto in vlammen op De Kronkels in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

BUNSCHOTEN – Op zondag 31 januari is de brandweer even voor 12:00 uur opgeroepen voor een autobrand aan De Kronkels in Bunschoten-Spakenburg.

Een Volkswagen Golf vatte tijdens het rijden vlam. De bestuurder zag rook en zette zijn voertuig stil op een parkeerplaats. De man wist zichzelf in veiligheid te brengen en belde 112. Iemand in de buurt had nog snel een brandblusser gehaald. Toen de brandweer arriveerde stond de auto al in lichterlaaie. Er was korte tijd sprake van veel rookontwikkeling. De brandweer heeft de brand inmiddels geblust.

De auto is total-loss. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend. Op de weg ligt veel glas van de autoramen. Brandweerlieden hebben zoveel als mogelijk opgeruimd. De auto zal meegenomen worden door een bergingsbedrijf.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.