Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 oktober 2020, 2:33

Auto met vier jongeren raakt met hoge snelheid van de N233 in Rhenen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

RHENEN – Donderdagavond 8 Oktober rond 22.45 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Cuneraweg N233 tussen Rhenen en Veenendaal.

Een personenauto, welke op de ventweg reed, raakte in de berm en schoot daarna door de sloot in. Tijdens de laatste meters werd er nog een verkeersbord uit de grond gereden en uiteindelijk kwam de auto tegen een duiker tot stilstand.

De vier jongeren zijn allemaal zelfstandig en ongedeerd uit de auto waren gekomen. De opgeroepen brandweer heeft de auto veiliggesteld. De 24-jarige bestuurder had niet alleen wat te hard gereden, maar ook behoorlijk teveel alcohol gedronken. Na onderzoek bleek hij net onder de ‘invorderingsgrens’ te blijven en zijn rijbewijs vooralsnog te mogen houden. Wel hangt hem een flinke straf boven het hoofd, en zal hij bovendien bij het CBR een -zelf te betalen- cursus over alcohol in het verkeer moeten gaan volgen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.