Redactie 112 0 reactie(s) za 05 december 2020, 3:46

Auto om boom gevouwen bij ernstig ongeval in Uddel

Laatste update: 23 aug 2021 17:27 uur

UDDEL – Op de Garderenseweg tussen Uddel en Garderen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 december een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte 19-jarige man uit Uddel ernstig gewond.

De hulpdiensten werden rond 02.00 uur gealarmeerd voor een aanrijding met letsel. Bij aankomst troffen zij een auto aan die om een boom was heen gevouwen. De boom zat letterlijk in de auto. De auto was door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt, door een verkeersbord heen gereden en vervolgens achterste voren tegen een boom tot stilstand gekomen.

De brandweer moest de bestuurder uit zijn zwaar beschadigde auto bevrijden waarna hij in de ambulance kon worden onderzocht en behandeld. Het slachtoffer bleek er ernstig aan toe. Een opgeroepen traumahelikopter was inmiddels al op een grasveld in de buurt geland. Het Mobiel medisch team heeft het ambulancepersoneel ondersteund en de MMT arts is in de ambulance meegereden richting het ziekenhuis in Utrecht.

De weg is lange tijd afgesloten geweest wegens de hulpverlening en het daarop volgende onderzoek. De precieze toedracht van het ongeval is nog onbekend.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons