Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 december 2020, 4:52

Auto op zijn dak bij eenzijdig ongeval op de Matenpoort in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:27 uur

APELDOORN – Op de Matenpoort in Apeldoorn belandde in de nacht van dinsdag op woensdag een auto op zijn kop bij een eenzijdig ongeval. Hierbij raakte de bestuurster gewond.

Het ongeval gebeurde iets voor 03.00 uur in de bocht ter hoogte van de Schrijnwerkershorst. Een automobiliste raakte hier door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en belandde met haar auto op de kop, hierbij werd ook een lantaarnpaal meegenomen. De bestuurster kon zelf uit haar auto komen. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de ambulance en politie die inmiddels met spoed onderweg waren.

Bij aankomst van de politie sloten zij direct de weg af. Dit omdat het wegdek bezaaid lag met brokstukken en glas. De bestuurster bleek na een controle te hebben gereden onder invloed aldus politieagenten ter plekke.

Een toegesnelde ambulance heeft de mevrouw onderzocht en behandeld waarna zij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en controle. De zwaar beschadigde auto moest door een berger weer op vier wielen worden getrokken en worden afgesleept.

De lantaarnpaal wordt op een later tijdstip vervangen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.