Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 april 2021, 7:00

Auto raakt door gladheid van de weg in Terwolde, drie gewonden

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

TERWOLDE – Op de Vaassenseweg tussen Vaassen en Terwolde heeft dinsdagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte drie personen gewond.

Het ongeval gebeurde rond 05.30 uur. De auto met daarin drie mannen uit de Gemeente Deventer, raakte vanwege de gladheid van de weg, botste tegen een boom en kwam vervolgens in een sloot tot stilstand. De drie mannen konden op eigen kracht uit de auto komen. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatste waaronder drie ambulances.

Twee van de mannen zijn met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Een naar het ziekenhuis in Deventer, de andere naar het ziekenhuis in Apeldoorn. De andere man kon op eigen kracht naar de huisartsenpost.

De Vaassenseweg ter hoogte van de Bekendijk werd lange tijd afgesloten vanwege het ongeval. Een Berger heeft de auto uit de sloot gevist waarna deze werd afgesleept.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.