Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 02 november 2022, 8:10

Auto ramt gevel van woning in Wekerom, inzittenden en bewoners ongedeerd

Laatst bijgewerkt: woensdag 2 nov 2022 om 18:33 uur

WEKEROM – Aan de Vijfsprongweg in Wekerom is woensdagmorgen rond 06:30 uur een ongeval gebeurd. Een automobilist wilde ter hoogte van Café Henk uut Zaand keren op de weg. De bestuurder van een grijze Golf zag dit te laat, knalde hard op de witte auto en belandde tegen een woning aan.

Niemand raakte ernstig gewond, wel zijn twee personen nagekeken door de ambulancedienst. In de grijze Golf zaten twee mannen, en in de witte Polo een vrouw. 

Het gezin (vader, moeder en twee kinderen) wat binnen achter de voorgevel beneden nog lag te slapen schrok zich wezenloos maar raakte niet gewond. De schade aan en in de woning is groot. Er zit aan de binnenkant van de woning een grote scheur vanaf beneden naar de nok van de woning. Aan de buitenzijde is de auto door de woning gereden. Een bouwinspecteur komt ter plaatse om de woning te bekijken. De verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek, beide auto’s worden hiervoor in beslag genomen. 

Video

Locatie

112 Melding

06:29:59 02-11-22 P 1 BGM-01 HV weg letsel Vijfsprongweg Wekerom 072771 072097 072231 OvD spoed Brandweer Ede GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.