Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 22 mei 2023, 8:32

Auto slaat over de kop bij ongeval op de Wapenrustlaan in Apeldoorn

APELDOORN – Bij een ongeval op de Wapenrustlaan in Apeldoorn is een personenauto over de kop geslagen. De bestuurder van de auto raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 07.30 uur ter hoogte van de Latonalaan. Een auto botste in de zijkant van de Hyundai waarna de Hyundai op zijn dak terecht kwam. De bestuurder, een man kon met behulp van omstanders uit de zwaar beschadigde auto komen. Hij werd door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht en behandeld waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer, die ook ter plaatse kwam hoefde niet in actie te komen. Zij konden onverrichte zaken retour.

De inzittende van de zwarte auto raakte niet gewond. Zij kwam met de schrik vrij.

De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen. De Wapenrustlaan was vanwege het ongeluk volledig afgesloten. Tussen de Deventerstraat- Matenpoort.

Deel dit artikel

112 Melding

07:37:58 22-05-23 Aanrijding letsel Latonalaan Wapenrustlaan Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.