Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 januari 2021, 14:10

Auto te water in Nijkerk, hond gaat met baasje mee in ambulance

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

NIJKERK – Woensdag omstreeks 12.45 uur kwam er een melding van voertuig te water. Een voorbijganger had de auto in de sloot zien liggen en de hulpdiensten geïnformeerd. Brandweer, ambulance, politie en een trauma team met helikopter spoedde zich naar het Nekkenveld tussen Nijkerk en Bunschoten.

Aangekomen bleek er een kleine bestelwagen achterstevoren in de sloot te zijn beland. De berijder van de auto was aanspreekbaar maar kwam de auto niet uit. Ondertussen landde een traumateam in het aangrenzende weiland om assistentie te verlenen. 

Na enige tijd is de bestuurder van de auto uit het voertuig gekomen en op de gereedstaande brancard gelegd. Op zijn buik ging zijn trouwe viervoeter zitten die met zijn baasje de gereedstaande ambulance in is gegaan. Beiden zijn richting het ziekenhuis gereden.

Een berger heeft de auto vervolgens uit de sloot gehaald.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.