Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 december 2020, 21:28

Auto uit het water getakeld in Zutphen, bestuurster overleden

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

ZUTPHEN – Woensdagavond 23 december is aan de IJsselkade in Zutphen een auto te water geraakt. Het voertuig verdween volledig onder water. De hulpdiensten werden groots opgeroepen. De auto met daarin een persoon uit het water getakeld.

De eerste melding van de auto te water kwam zo rond 20.00 uur. Vanuit Deventer en Zutphen arriveerden brandweerduikers om te assisteren bij het naar boven halen van het voertuig.

In het voertuig is een persoon gevonden, die ter plaatse wordt gereanimeerd. Hulp mocht helaas niet meer baten. De vrouw is overleden.

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland zegt dat zich aan de IJsselkade veel mensen bevinden die naar de reddingsactie zijn komen kijken. De dienst vraagt iedereen de hulpdiensten de ruimte te geven. Er zijn schermen neergezet om de situatie aan het zicht van het publiek te onttrekken.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.