Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 februari 2021, 16:45

Automobilist ernstig gewond bij botsing tegen boom in Lieren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

LIEREN – Een automobilist is maandagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn auto frontaal tegen twee bomen botste. Het ongeval gebeurde op Kanaal zuid bij Lieren.

Hulpdiensten waaronder meerdere ambulances, brandweer, politiewagens en een trauma-team kwamen ter plaatsen. Omstanders hadden zich inmiddels al ontfermd over de bestuurder van de auto, een jongeman. Hij zat bekneld in zijn auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Nadat hij was bevrijd uit zijn benarde positie werd hij overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer bleek er ernstig aan toe. Hij is dan ook onder begeleiding van een trauma-arts met spoed overgebracht naar het Isala Ziekenhuis in Zwolle.

Kanaal zuid blijft vanwege het onderzoek en bergingswerkzaamheden voorlopig afgesloten. De exacte toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.