Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 december 2020, 17:12

Automobilist ernstig gewond in Vorden, auto om lantaarnpaal gevouwen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

VORDEN – Op de Rondweg N316 in Vorden is maandagmiddag 14 december een nog onbekende automobilist ernstig gewond geraakt na een eenzijdig ongeluk. De bestuurder is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde kort na het middaguur. Volgens getuigen kwam de auto met hoge snelheid langs de plaatselijke brandweerkazerne rijden en raakte in een scherpe bocht, kort voor de rotonde met de Zutphenseweg, in een slip. De auto kwam zijwaarts tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Gealarmeerde hulpdiensten, waaronder de brandweer, waren snel ter plaatse. Het slachtoffer moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd.

Het slachtoffer is kort na zijn bevrijding naar een ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk heeft de Rondweg lange tijd dichtgezeten in beide richtingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.