Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 25 april 2023, 9:28

Automobilist gewond bij botsing met vrachtwagen op de Oost Veluweweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: dinsdag 25 apr 2023 om 14:37 uur

APELDOORN – Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto op de Oost Veluweweg in Apeldoorn, is vanmorgen vroeg één man gewond geraakt. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 07.15 uur op de Oost Veluweweg ter hoogte van de toerit van de A50. De bestuurder van de personenauto wilde nog voor de vrachtwagen langs de A50 oprijden maar schatte dit verkeerd in met een botsing tot gevolg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man. Hij werd nadat hij ter plekke was onderzocht door het ambulancepersoneel, overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Vanwege het ongeluk werd een deel van de Oost Veluweweg afgesloten. Dit leidde tot forse verkeershinder op zowel de Oost Veluweweg als op de A50.

De schade aan beide voertuigen is fors. De personenauto dreigde zelfs nog van zijn plek weg te rollen maar de hulpdiensten wisten daar een stokje voor te steken door een ‘blok’ voor het wiel te leggen. De brandweer heeft de auto veilig gesteld. Beide voertuigen zullen door een berger moeten worden afgesleept.

Locatie

112 Melding

07:28:06 25-04-23 P 1 BON-101 HV weg materieel Oost-Veluweweg Apeldoorn 062631 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.