Logo 112inBeeld

Automobilist in Apeldoorn botst achterop geparkeerde auto en slaat over de kop
Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 05 oktober 2022, 8:32

Automobilist in Apeldoorn botst achterop geparkeerde auto en slaat over de kop

Laatst bijgewerkt: woensdag 5 okt 2022 om 15:35 uur

APELDOORN – Een automobilist is woensdagochtend met zijn auto achterop een geparkeerde auto gebotst waarna hij met zijn auto over de kop sloeg. De bestuurder en zijn passagier kwamen met de schrik vrij.

Het ongeluk gebeurde rond 07.00 uur op de Aluminiumweg in Apeldoorn. De auto waarin het tweetal reed, botste tegen het wiel van kleine jeep aan, waarna de auto over de kop sloeg. De twee konden zelf uit de auto komen en kwamen met de schrik vrij. Door de klap was de geparkeerde jeep een paar meter door geschoten en stond daardoor half op het fietspad.

De politie was snel ter plaatse en heeft van de bestuurder een blaastest afgenomen, hier kwam niets uit.

De toedracht van het eenzijdige ongeluk is dan ook nog onduidelijk. De politie heeft van de bestuurder en van getuigen een verklaring opgenomen.

Gedurende de afhandeling van het ongeluk was de Aluminiumweg afgesloten tussen de Koperweg en de Hoenderparkweg. Bussen reden tijdelijk over het fietspad. Het ongeluk zorgde dan ook vanwege de spits, voor enige verkeershinder.

De zwaar beschadigde Seat is door een berger afgesleept. De twee inzittenden zijn door familie opgehaald.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.