Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 22 januari 2023, 16:36

Automobilist in De Valk slaat meerdere keren over de kop en komt in weiland tot stilstand

LUNTEREN / DE VALK – Op de Lage Valkseweg in Lunteren is zondagmiddag, iets na 13:00 uur, een ongeval gebeurd. Een auto raakte van de weg, sloeg over de kop en belandde op z’n kant in het weiland. Naast de politie en ambulance rukte ook de brandweer van De Valk uit.

De jongeman is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de auto veilig gesteld. De beschadigde BMW word afgesleept.

De auto kwam vanuit de richting Barneveld en heeft waarschijnlijk de betonnen rand van de middengeleider die op de kruising ligt geraakt. De auto is vervolgens over de andere rijbaan en fietspad geschoten waar de auto in de berm van een sloot hapte en vervolgens meerdere malen over de kop sloeg om zo’n 50 meter verder in een weiland op de zijkant tot stilstand te komen.

Video

112 Melding

13:06:17 22-01-23 P 1 BGM-04 HV weg letsel Lage Valkseweg Lunteren 072096 072231 Blusgroep spoed De Valk Brandweer Ede GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.