Automobilist in Heerde wordt onwel; hulpdiensten massaal ter plaatse
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 15 oktober 2022, 18:02

Automobilist in Heerde wordt onwel; hulpdiensten massaal ter plaatse

Laatste update: 15 okt 2022 18:02 uur

HEERDE – Een automobilist is zaterdagochtend tijdens het rijden onwel geworden en met zijn auto in de berm terechtgekomen. De aanhanger vol geladen met stenen is daarbij omgeslagen.

Rond 11.00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding op de kruising Kerkdijk met de Kanaaldijk in Heerde. Een automobilist die vanaf de Kanaaldijk kwam en de kerkdijk op wilde rijden werd tijdens het rijden onwel waarna hij in de berm terecht kwam.

Omstanders begonnen direct met het verlenen van eerste hulp en begonnen met reanimatie, de toegesnelde hulpdiensten namen de reanimatie over. Vanwege de ernst van het incident kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. Deze landde naast de ongevalsplek. De trauma-arts heeft het slachtoffer gestabiliseerd en het ambulancepersoneel ter plekke geassisteerd waarna de arts mee is gereden met de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle.

Vanwege het incident was de kruising Kanaaldijk met de Kerkdijk zo’n uur volledig afgesloten. Inmiddels is een deel van de weg weer open. De auto met aanhanger zal door een berger worden afgesleept.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

11:07:17 15-10-22 Aanrijding letsel Kanaaldijk Kerkdijk Heerde Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons