Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 15 januari 2022, 4:23

Automobilist raakt met zijn voertuig van de N34 bij Exloo

Laatst bijgewerkt: zaterdag 04:23 uur
EXLOO – Een automobilist komende vanuit de richting Emmen is aan de andere kant van de N34 in de bosjes tot stilstand gekomen nadat hij eerst het bord “UIT” bij de afrit Exloo / Ees had geramd. Het ongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 januari, iets na middernacht.

Omwonenden die de klap hoorden hebben de hulpdiensten gebeld en hebben eerste hulp verleend en melden dat de bestuurder aanspreekbaar was. De bestuurder liet weten dat hij moe was en waarschijnlijk in slaap gevallen was. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Brandweer Borger heeft de auto veilig gesteld. De oprit richting Emmen bij Exloo was geruime tijd afgesloten in verband met onderzoek en berging.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.