Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 06 augustus 2023, 13:52

Automobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond op de Barneveldseweg in Driedorp

Laatst bijgewerkt: zondag 6 aug 2023 om 15:56 uur

NIJKERK – Bij een eenzijdig ongeval op de Barneveldseweg tussen Barneveld en Nijkerk, is een lantaarnpaal omver gereden. De automobilist werd nagekeken door ambulancepersoneel maar lijkt ongedeerd.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.15 uur. De automobilist verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur, ramde een lantaarnpaal en kwam met zijn auto tussen de struiken langs de weg.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurder wordt door ambulancepersoneel nagekeken op eventuele verwondingen maar lijkt met de schrik te zijn vrij gekomen. De auto en de lantaarnpaal kwamen er iets minder ongeschonden vanaf. De lantaarnpaal ligt op de grond en de auto staat zwaar beschadigd tussen de struiken.

Een deel van de Barneveldseweg werd afgesloten. Verkeer kan het ongeval om en om passeren.

Waardoor de man de macht over het stuur verloor en of het regenachtige weer daar een rol in heeft gespeeld is niet bekend. Een berger komt ter plaatse om de auto af te slepen.

Locatie

112 Melding

12:17:21 06-08-23 Aanrijding letsel Barneveldseweg Nijkerk 463108 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.