Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 23 september 2023, 8:27

Automobilist slaat meerdere malen over de kop en komt in maïsveld tot stilstand

Laatst bijgewerkt: zaterdag 23 sep 2023 om 15:31 uur

BEEKBERGEN – Op de Voorste Kerkweg in Beekbergen is zaterdagochtend een automobilist meerdere malen over de kop geslagen en met zijn auto midden in een maïsveld tot stilstand gekomen. Wonder boven wonder raakte de bestuurder niet gewond. Wel moest hij met de agenten mee naar het politiebureau omdat hij teveel alcohol had genuttigd.

Rond 07.45 uur kreeg de politie de 112melding van het ongeluk binnen. Een jongeman was met zijn auto van de weg geraakt en zeker zo’n 2x over de kop geslagen. De auto kwam zo’n vijftien meter langs de weg tussen het maïs tot stilstand. Twee fietsers die langs kwamen schoten te hulp en belde de hulpdiensten. De automobilist wist door de zij ruit van zijn auto te klimmen.

Bij aankomst van de politie bleek de bestuurder niet gewond. Na een eerste alcohol test, bleek dat de man te veel had gedronken. Hij werd daarom meegenomen naar het politiebureau.

De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. Het maïsveld is door het ongeluk flink beschadigd geraakt. De eigenaar heeft in ieder geval tientallen maïskolven minder te oogsten.

112 Melding

07:47:03 23-09-23 Aanrijding letsel Hogelandseweg Voorste Kerkweg Beekbergen 586260 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.