Logo 112inBeeld

Automobilist vliegt uit de bocht en ramt boom op de Havezathenallee in Zwolle
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 15 september 2022, 0:03

Automobilist vliegt uit de bocht en ramt boom op de Havezathenallee in Zwolle

Laatst bijgewerkt: donderdag 03:04 uur
ZWOLLE – Op de Havezathenallee in Zwolle heeft woensdagavond een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. Een automobilist raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt waarna hij in de berm een boompje ramde en met zijn auto op zijn kant terecht kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Rond 22.00 uur hoorden omwonenden een harde knal waarna zij gingen kijken. Op straat zagen zij een auto op zijn zijkant liggen waarna zij direct 112 belden. Hulpdiensten waaronder de brandweer en ambulancedienst rukten met spoed uit en waren snel ter plaatse. De bestuurder bleek niet gewond te zijn geraakt. De politie heeft van de man een blaas en drugstest afgenomen maar beiden gaven aan dat de man niet onder invloed was.

De oorzaak van de aanrijding is nog onduidelijk. Het vermoeden is dat er tijdens het schakelen in de bocht iets fout is gegaan waarna de bestuurder de macht over het stuur kwijt raakte.

De zwaar beschadigde personenauto is door de brandweer op vier wielen geduwd. Een berger heeft vervolgens de auto afgesleept.

Gedurende de afhandeling van het ongeluk was een deel van de weg afgesloten. Agenten regelde het verkeer langs het ongeluk heen.

112 Melding

22:06:11 14-09-22 P 1 BON-06 HV weg letsel (Auto) Havezathenallee Zwolle 041097 041631 Brandweer Zwolle (Noord) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.