Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 augustus 2021, 5:17

Automobilist zwaargewond na botsing tegen boom in Uddel

Laatst bijgewerkt: maandag 17:18 uur
UDDEL – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag 22 augustus zwaargewond geraakt bij een botsing op de Garderenseweg in Uddel. Het ongeval gebeurde rond 02.45 uur nadat de bestuurder met zijn auto door nog onbekende oorzaak frontaal tegen een boom botste. De klap was dusdanig hard dat omwonenden de klap hoorde. Ook voorbijgangers stopten en belde 112. De politie, brandweer en ambulance werden met spoed opgeroepen. De brandweer hoefde echter niet uit te rukken, nog voordat zij de kazerne uit waren werd al bekend dat de bestuurder uit het voertuig was en de brandweer dus niet nodig was.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse onderzocht en behandeld. Niet veel later vertrok de ambulance met daarin het slachtoffer, met zwaailichten richting het ziekenhuis in Zwolle.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. Of het natte wegdek door de regen een rol heeft gespeeld is niet bekend. Onderzoek zal dat moeten uitwijzen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.