Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 december 2018, 16:33

Automobiliste knalt tegen boom op de Lochemseweg in Barchem na gladde ‘chicane’

Laatst bijgewerkt: maandag 18:04 uur

BARCHEM – Op de Lochemseweg N312 in Barchem is vrijdagmiddag een automobiliste met de schrik vrijgekomen na een eenzijdig verkeersongeluk. Wel is de vrouw ter plekke door het ambulancepersoneel gecontroleerd.

De vrouw reed omstreeks 12.30 vanuit Barchem in de richting van Lochem. In de chicane kwam zij in een slip terecht en verloor daarbij de macht over het stuur. De auto botste tegen een boom en kwam omgekeerd op het wegdek tot stilstand. De chicane staat erom bekend ‘erg glad’ te zijn bij regen. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Omstanders verleende eerste hulp aan de automobiliste.

Het overige verkeer werd door de politie en een passant door een naastgelegen woonwijk geleid. De auto moest worden afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.