Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 december 2020, 1:00

Avondje op bezoek eindig in sloot Vinkenbuurt

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

VINKENBUURT – Een avondje op bezoek is zondagavond voor een meneer wat anders afgelopen dan dat die vooraf had bedacht. Toen de meneer rond kwart voor twaalf vertrok bij het erf aan de 1e Schansweg in de Vinkenbuurt waar hij bezoek was ging het mis. Hij reed vanaf de oprit af, en kwam toen door nog onduidelijke reden enkele meters verderop aan de andere kant van de weg terecht in de brede sloot. Een brede, maar gelukkig niet al te diepe sloot. De auto, die op zijn kant eindige, verdween met het linker koplicht net onder het ijskoude water.

De meneer was goed aanspreekbaar na het hachelijke avontuur. Andere mensen die ook op bezoek waren stelden hem gerust, in afwachting van de hulpdiensten. Die wisten de meneer met behulp van een lader uit de auto, en op het droge te halen. Na een tijdje in een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd te zijn, is meneer per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Een bergingsbedrijf zal de SsangYong Rexton op het droge zetten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.