Logo 112inBeeld

Ballonfiesta Barneveld
Redactie evenement 0 reactie(s) wo 17 augustus 2022, 22:51

Ballonfiësta Barneveld van start, tientallen ballonnen de lucht in

BARNEVELD – Na twee jaar afwezigheid vanwege corona gingen de ballonnen woensdagavond eindelijk weer de lucht in tijdens de Barneveldse Ballonfiësta. Tientallen luchtballonnen gingen vanaf de Koeweide de lucht in, wat zorgde voor veel bekijks.

Het weer leek nog roet in het eten te gooien, maar even na 20.00 uur kwam dan toch het verlossende woord. Twintig van de 32 ballonnen stegen uiteindelijk op. Teven werden twee nieuwe ballonnen gedoopt. Grote ´special shapes´ als De Vliegende Hollander, de telefooncel, Big Mac en de UFO waren nog niet in de lucht te bewonderen.

De Ballonfiësta duurt tot en met zaterdag 20 augustus. Voor de komende drie dagen verwacht de organisatie betere omstandigheden. Kijk voor het programma op ballonfiestabarneveld.nl

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.