Redactie ongeval 0 reactie(s) do 27 april 2023, 2:52

Beschonken automobilist richt ravage aan in Deventer

Laatst bijgewerkt: donderdag 02:55 uur
DEVENTER – Dat koningsnacht gezellig kan zijn weten veel mensen, maar een (beschonken) automobilist in Deventer zal koningsnacht 2023 niet snel meer vergeten. Hij heeft afgelopen nacht een ravage aangericht. Wonder boven wonder raakte hij en zijn bijrijder slechts ligt gewond.

Rond 00.30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding op de Zutphenseweg in Deventer. Een automobilist was met zijn zilverkleurige Renault Twingo uit de bocht gevlogen toen hij richting de A1 reed. De automobilist ramde twee lantaarnpalen, een verkeersbord en reed zelfs een boom dwars doormidden. Ondanks de harde klap, gezien de enorme schade, raakte de twee inzittenden wonder boven wonder niet gewond.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft voor de zekerheid het tweetal onderzocht. Geen van beide bleek verwondingen aan de klap te hebben overgehouden.

De man reed samen met een vriend richting huis nadat zij waren uit geweest in het centrum van Deventer. Toen om 00.00 uur de uitloop begon keerde zij richting huis en dat liep niet goed af. Inplaats van naar huis kon de bestuurder naar het politiebureau.

De bestuurder van de auto, een jongeman, moest namelijk een blaastest afleggen. Mede omdat er een sterke alcohol lucht rondom hing. Toen bleek dat de man te veel gedronken had werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Nog voor hij in de politieauto stapte attendeerde hij de agenten erop “De auto niet naar de sloop brengen, hij is namelijk nog te maken”.

Een berger kwam ter plaatse om de auto af te slepen. Een ding is zeker. De auto zal niet meer te repareren zijn.

De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de schade. Zij zullen de twee lantaarnpalen herstellen. Ook zal er een nieuw verkeersbord worden geplaatst. En de schadepost? Die zal op de bestuurder worden verhaald. De schade zal in de duizenden euro’s lopen.

Deel dit artikel

112 Melding

00:36:38 27-04-23 A1 Ambu 06128 HV weg letsel Deventer Rit 88528 MKA Noord en Oost-Gelderland (Ambulance 06-128)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.