Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 december 2020, 3:00

Beschonken automobilist richt ravage aan op de Arnhemseweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

APELDOORN – Op de Arnhemseweg in Apeldoorn heeft een beschonken bestuurder een ravage aangericht. Er vielen gelukkig geen gewonden. 

 

Rond 01.00 uur reed een automobilist over de Arnhemseweg ter hoogte van de Adelaarslaan toen hij frontaal tegen een geparkeerde auto aan reed. De knal was zo hard dat meerdere mensen het in de omgeving hoorde. De bestuurder van de auto stapte uit maar stapte vervolgens weer snel in zijn auto waarna hij er met piepende banden er vandoor ging. Op meerdere plekken in de straat lagen brokstukken van de auto, zelfs enkele honderden meters verderop. Ooggetuigen belde direct de politie waarna er meerdere politiewagens uitkeken naar de man met zijn auto. 

 

Al snel troffen agenten de zwaar beschadigde auto aan op de Koning Stadhouderlaan waarna hij een stopteken kreeg. De bestuurder werd aangehouden voor het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. 

 

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. 

 

De bestuurder blijkt een 25 jarige man uit Zwolle te zijn. Hij was bij vrienden op visite zo’n 200 meter van het ongeval vandaan. 

 

Volgens de politie blijft de man de nacht door brengen in de cel en zal hij zaterdag in de loop van de dag worden verhoord.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.