Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 24 augustus 2022, 5:37

Beschonken automobilist veroorzaakt ravage op de Kayersdijk in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: woensdag 24 aug 2022 om 08:40 uur

APELDOORN – Een nogal beschonken automobilist heeft afgelopen nacht voor een flinke ravage gezorgd op de Kayersdijk in Apeldoorn. De man raakte met zijn bestelbus van de weg en reed een lantaarnpaal omver. De man reed met zijn bestelbus nog enkele tientallen meters door met terwijl de lantaarnpaal onder de bestelbus vast zat.

Rond 01.00 uur werden meerdere bewoners van de Kayersdijk wakker van een harde knal, toen zij door het raam keken zagen zij de zwaar beschadigde bestelbus met daaronder een lantaarnpaal. Zij belde net als een automobilist die het ongeluk zag gebeuren, 112. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder werd nagekeken in de ambulance maar bleek niet gewond te zijn geraakt. Wel maakte hij een nogal een beschonken indruk omdat hij niet bepaald meer recht kon lopen. De man moest een blaastest afleggen. De blaastest gaf dan ook aan dat de man onder invloed was van alcohol. Hij werd aangehouden en in een politiebusje afgevoerd naar het politiebureau.

De schade aan zowel de bestelbus, lantaarnpaal en het wegdek is fors. De zwaar beschadigde bestelbus is door een berger afgesleept. De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de schade aan het asfalt en de lantaarnpaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.