Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 maart 2021, 17:26

Beschoten man meldt zichzelf bij ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

ROTTERDAM – Maandagmiddag is een man beschoten toen hij op de Adrianastraat ter hoogte van een kapsalon op straat stond. De man raakte gewond en heeft zichzelf in een ziekenhuis gemeld. De politie doet onderzoek.

Getuigen hoorden maandagmiddag rond kwart over 2 meerdere schoten en zagen auto’s op hoge snelheid wegrijden. Even later meldde een gewonde man zich bij een ziekenhuis. Hij was geraakt bij het schieten op de Adrianastraat. Of er meer gewonden, wat de toedracht is en om hoeveel daders het gaat, is niet bekend.

De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan op de Adrianastraat en de recherche doet nader onderzoek. Informatie uit de buurt of van mensen die meer weten over de toedracht is daarbij zeer welkom. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie, bel dan alstublieft met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met M. op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.