Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 juni 2021, 18:47

Bestelbusje op zijn kant tijdens achtervolging in Eindhoven, bestuurder gewond

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

EINDHOVEN – Een bestelbusje is zondag 6 juni aan het einde van de middag uit de bocht gevlogen bij een achtervolging in Eindhoven. Het bestelbusje werd door de politie gezocht vanwege een lopend onderzoek. Agenten gaven de bestuurder een stopteken, maar de man ging er vandoor. De politie zette de achtervolging in.

Op de kruising Rijssellaan met de Huizingalaan verloor de man de macht over het stuur, waarna het bestelbusje op z’n kant tegen twee stoplichten tot stilstand kwam. De bestuurder zat bekneld en is door de hulpdiensten uit het bestelbusje gehaald. De man is vervolgens gewond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij tevens aangehouden door de politie.

De laadruimte van het bestelbusje was volgeladen met dozen waar vermoedelijk drugs in verpakt zijn. De politie deed ter plekke onderzoek. Ook landde er een politiehelikopter. De kruising was tijdelijk voor het verkeer afgesloten. Een berger heeft de zwaar beschadigde bestelauto overeind gezet en afgesleept.

Update

Het busje bleek na onderzoek vol te zitten met dozen gevuld met grondstoffen voor de productie van synthetische drugs. Het voertuig en de dozen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Daarop volgend heeft de politie ook een opslagbox bij de opslaglocatie doorzocht, waarbij we eveneens een grote hoeveelheid grondstoffen aantroffen. Daarnaast werd ook een locatie in Mariahout doorzocht, maar daar werd niets gevonden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.