Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 december 2020, 3:16

Bestelwagen met pakketjes in de greppel aan de Woudhuizerweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:27 uur

APELDOORN – De hulpdiensten zijn dinsdagavond rond 22.30 uur gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de Woudhuizerweg in Apeldoorn. Hierbij raakte een man gewond.

Een bestelbusje, met daarin meerdere pakketjes reed over de Woudhuizerweg in de richting van de Zutphensestraat waarna deze waarschijnlijk door de dichte mist van de weg raakte en in een greppel tot stilstand kwam.

De man is in een toegesnelde ambulance behandeld waarna hij per ambulance werd overgebracht naar het Gelre ziekenhuis voor verdere behandeling en onderzoek. De pakketjes die achterin het busje lagen zijn door familieleden overgeladen en meegenomen.

Volgens omstanders zou de man, uit Deventer komen en werken voor het bedrijf post NL.

De auto moest door een berger worden afgesleept. Vanwege de bergingswerkzaamheden werd de Woudhuizerweg enige tijd volledig afgesloten voor het overige verkeer.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.