Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 maart 2021, 4:47

Bestelwagen van beveiligingsbedrijf op zijn kant bij eenzijdig ongeval in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

APELDOORN – Een bestelauto van een beveiligingsbedrijf is afgelopen nacht door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en op zijn zijkant tot stilstand gekomen. Dit gebeurde op de Apeldoornseweg, aan het begin van Vaassen vanaf Apeldoorn. 

 

Hulpdiensten kregen volgens 112 Meldingen Apeldoorn rond 02.15 uur een melding van de aanrijding en rukten met spoed uit. Ook de brandweer kwam ter plaatse omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten. Dit bleek niet het geval. De bestuurder van de auto, een man, werd in een toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

 

De Apeldoornseweg was vanwege het ongeval ruim een uur lang afgesloten geweest. De auto botste voordat deze tot stilstand kwam, eerst nog tegen een lantaarnpaal en een verkeersbord. De lantaarnpaal werd door de bestelauto omver gereden. Ook raakte twee tuinen fors beschadigd. 

 

Zo’n 6 a 7 bewoners van de Apeldoornseweg werden wakker van de harde knal en kwamen een kijkje nemen. Van twee van deze bewoners raakten de tuinen beschadigd. 

 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is voor de politie een raadsel. Ook de bestuurder van de bestelauto, weet niet hoe het heeft kunnen gebeuren. 

 

De politie doet verder geen onderzoek omdat er bij het ongeval geen gewonden zijn gevallen. 

 

Doordat de lantaarnpaal uit de grond werd gereden, viel een deel van de lantaarnpalen langs de Apeldoornseweg uit. De politie heeft de gemeente in kennis gesteld vanwege de schade.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.