Logo 112inBeeld

Bestuurder bestelbus ziet scooterrijdster over het hoofd in Emst
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 05 augustus 2022, 3:29

Bestuurder bestelbus ziet scooterrijdster over het hoofd in Emst

Laatst bijgewerkt: vrijdag 03:29 uur
EMST – Een scooterrijdster is donderdagavond gewond geraakt nadat zij door een bestuurder van een bestelbusje over het hoofd was gezien met een harde botsing tot gevolg.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Weteringdijk met de Nijbroekseweg in Emst. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij werd door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken waarna werd besloten haar over te brengen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en onderzoek.

De politie nam ondertussen verklaringen op van de bestuurder van de bestelbus. Nadat hij een verklaring had afgelegd mocht hij zijn weg vervolgen.

De scooter raakte bij de botsing zwaar beschadigd en wordt tijdelijk gestald bij een woning. De bestelbus liep lichtere schade op en kon zijn weg op eigen kracht vervolgen.

Locatie

112 Melding

0830211 22:17:24 04-08-22 Aanrijding letsel Weteringdijk Emst Politie Noord en Oost-Gelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.