Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 29 januari 2023, 23:11

Bestuurder bezorgscooter naar het ziekenhuis na botsing met Picnic bezorgauto

EDE – Op de Pakhuisweg in Ede is zondagavond rond 21:45 uur een ongeval gebeurd. Een auto van de Picnic bezorg service kwam hard in botsing met een bezorger op de scooter. 

De 16-jarige scooterrijder is behandeld door de ambulance verpleegkundigen en is naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel.

Uit een eerste onderzoek lijkt het erop dat de bestuurder van Picnic auto op het fietspad reed en de weg op wilde draaien en daarbij de scooterrijder over het hoofd zag. Omdat de Pakhuisweg afgesloten is rijden volgens buurtbewoners dagelijks veel automobilisten over het afgesloten fietspad.

Tijdens de afhandeling van het ongeval kwam een vrouw met de auto aangereden over het fietspad. Door agenten is ze gelijk op de bon geslingerd. De bekeuring is 150 euro. De verkeers ongevallen analyse van de politie komt onderzoek doen naar de exacte toedracht.

Deel dit artikel

Video

112 Melding

21:45:21 29-01-23 Aanrijding letsel Pakhuisweg Kade Ede Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.