Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 11 oktober 2020, 2:59

Bestuurder onder invloed rijdt auto en bushokje in puin in Loenen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:30 uur

LOENEN – Op de Eerbeekseweg in Loenen heeft zaterdagavond rond 23.30 uur een eenzijdig aanrijding plaatsgevonden. Hierbij vielen geen gewonden.

Een auto vloog vlak voor de Groenendaalseweg uit de bocht en ramde vol een bushokje en belandde vervolgens in de berm, waar hij tot stilstand kwam. De politie werd ingeseind. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. Na een alcohol/drugs controle bleek de bestuurder onder invloed. De bestuurder is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn.

De schade aan zowel het bushokje als de auto zijn aanzienlijk. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. Een medewerker van de provincie, kwam ter plaatse en zette het fietspad af. Het bushokje is tijdelijk niet meer in gebruik.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.