Logo 112inBeeld

Bewoners van de Nobellaan in Assen schrikken wakker van harde knal
Redactie overig 0 reactie(s) di 11 oktober 2022, 7:34

Bewoners van de Nobellaan in Assen schrikken wakker van harde knal

Laatst bijgewerkt: dinsdag 11 okt 2022 om 16:39 uur

ASSEN – Naast een gebroken raam, ook een gebroken nacht voor bewoners aan de Nobellaan in Assen. Onbekenden hebben afgelopen nacht, even voor drie uur, vuurwerk bij een flat naar binnen gegooid. Daardoor sneuvelde een raam op de eerste verdieping.

De bewoners schrokken wakker van een harde knal. Een raam van de algemene ruimte van de flat was door het vuurwerk gesprongen. De bewoners van de flat belden de brandweer die snel ter plekke was, maar er was uiteindelijk geen sprake van brand. Er is vooralsnog geen spoor van de dader en diens motief voor de actie is ook onbekend.

112 Melding

02:51:07 11-10-22 P 1 BNN-01 BR woning Nobellaan Rode Flat Nobellaan Assen 038265 038293 038231 Brandweer (Assen Hoofdpost) (Kazernehek) Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.