Logo 112inBeeld

Redactie brand 0 reactie(s) do 28 september 2023, 18:55

Bezorgscooter vliegt in brand bij tankstation in Harderwijk

HARDERWIJK – Bij tankstation Shell aan de Oranjelaan in Harderwijk is donderdagavond een scooter spontaan beginnen te branden toen de bestuurder aan het tanken was.

Toen een pizza koerier zijn scooter wilde vol tanken vloog om 18:10 uur de scooter spontaan in brand. Een medewerker van het pompstation merkte dit direct op en heeft het vuur geblust.

De brandweer van Harderwijk kwam ter plaatse en heeft een controle uitgevoerd met de warmtebeeldcamera en hebben zowel het pompstation waar de jongeman aan het tanken was en de scooter nat gespoten om eventuele smeulende resten te doven.

Door de snelle optreden van de pompbediende kon worden voorkomen dat er een felle brand bij het pompstation ontstond.

Na dat de brandweer de scooter had afgespoten keerde men terug naar de kazerne.

Locatie

112 Melding

18:09:48 28-09-23 P 1 BON-01 BR wegvervoer (scooter) Shell Oranjelaan Harderwijk 061131 Brandweer Veluwe West (Harderwijk) (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.