Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 11 mei 2021, 22:33

‘Bom’ aangetroffen tijdens graafwerkzaamheden, EOD naar Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

APELDOORN – Aan het einde van de middag werd er aan het Kanaal Zuid ter hoogte van de Leenbakker, een bijzondere melding gedaan. Tijdens graafwerkzaamheden werd er een “bom” aangetroffen. Hierop is de politie met spoed ter plaatse gekomen en heeft de directe omgeving afgesloten. De politie heeft de EOD (Explosieven opruimingsdienst) ter plaatse laten komen.

Na onderzoek bleek dit een zogeheten rookgranaat te zijn. Hier zat echter geen lading meer in en was dus niet gevaarlijk. De EOD heeft de rookgranaat afgevoerd.

Tijdens de inzet van de hulpdiensten werden meerdere winkels tijdelijk ontruimd en mochten mensen hun auto niet ophalen vanaf de parkeerplaats. Na ongeveer anderhalf uur werden de toegangswegen weer vrijgegeven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.