Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 28 mei 2021, 16:50

Boze kermisexploitanten demonstreren in Hilversum

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

HILVERSUM – Ruim 100 boze kermisexploitanten demonstreerde vanmorgen op het marktterrein. De demonstratie begon rond 11:00 uur en zal tot 13:00 uur gaan duren.

Al een jaar kunnen de exploitanten niet werken vanwege de coronacrisis. Ze missen hierdoor inkomsten en krijgen geen coronasteun. Ze zijn afhankelijk van kleine uitkering.

Nu we langzaam aan terug gaan naar het normale leven , horen de exploitanten maar niets wanneer zij weer mogen werken. Eerst zaten ze in cat. 3, waar ook de cafe’s en restaurant zitten, Al snel werden ze naar cat. 4 gezet omdat ze onder de evenementen zouden vallen. Daar zijn de exploitanten het totaal niet mee eens. Eerst konden ze in juni weer aan de gang, mits mogelijk en nu word het weer eind juni.

Inmiddels zijn de terrassen open en binnenkort volgen er nog meer, o.a pretparken, museas etc. Waarom zij wel en wij niet.

Een spreekster zei vanmorgen: “Als wij vanavond niet genoemd worden tijdens de persconferentie dan worden de acties harder. Dan gaan we met het tienvoudige wat hier staat naar het Malieveld in Den Haag”.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.