Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 september 2020, 4:24

Brand in loods van afvalverwerkingsbedrijf in Apeldoorn Zuid [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:31 uur

APELDOORN – In een loods van afvalverwerkingsbedrijf Van Gerrevink aan de Sint Maarten in Apeldoorn Zuid is afgelopen nacht brand uitgebroken. Bij deze brand kwam veel rook vrij dat over het industrieterrein te zien was.

De brandweer werd rond 03.00 uur gealarmeerd en rukte met spoed uit. Bij aankomst zagen de brandweerlieden veel rookontwikkeling waarna zij op onderzoek uit gingen. Er bleek brand te zijn in een container die in de loods stond.

De brandweerlieden hebben gewacht op een medewerker, die de container naar buiten kon rijden zodat de brandweer de brandhaarden kon blussen. Toen de container naar buiten was gereden werd een deel van het afval, voornamelijk karton en papier, met behulp van een kraan uit de container gehaald zodat de brandweer de brand makkelijker kon blussen.

Naast de tankautospuit werd ook een waterwagen gealarmeerd, dit zodat er voldoende bluswater aanwezig was. De brandweer had ongeveer een uur de tijd nodig om de brand te kunnen doven. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.